Cargando...

UNA FORMA DIFERENTE DE ENSEÑAR A LOS AUXILIARES VETERINARIOS

AUXILIAR TECNICO VETERINARIO

Clínica Veterinària Gran Via

Barcelona
¿Te gustaría trabajar por el bienestar de los animales? Descubre tu futuro.
He leido y acepto la Política de privacidad

Clínica Veterinària Gran Via

Barcelona (Barcelona)
Datos del centro
El centro

A Clínica veterinària Gran Via trobaràs a un equip de professionals multidisciplinari especialitzat en diferents àrees que porta més de trenta anys oferint un SERVEI INTEGRAL per les seves mascotes.

La nostra trajectòria ens ha situat com a centre de referència a nivell de CIRURGIA VETERINÀRIA a BARCELONA, i encara que la majoria dels nostres pacients són gats i gossos, realitzem intervencions mèdiques de tot tipus d’animals.

Dintre del nostre equip trobaràs a EDUARD SALÓ, professional destacat en DERMATOLOGIA VETERINÀRIA. Responsable de diferents cursos de formació i conferenciant destacat d’aquesta especialitat, la seva llarga experiència i trajectòria ens porta a poder tractar malalties greus amb les millors garanties.

Som especialistes en ETOLOGIA, els nostres professionals estudien el comportament de l’animal i corregim els problemes de conducta.

Des CLINICA VETERINARIA GRAN VIA busquem de forma constant noves tècniques com a complement a les teràpies convencionals. Això ens ha portat a especialitzar-nos en ACUPUNTURA per al tractament de tot tipus de patologies.

Tractem tot tipus d’animals i races, si bé cal destacar que estem especialitzats en MEDICINA I CIRURGIA del BULLDOG.

Conscients de les noves necessitats, tenim dins del nostre equip a professionals especialitzats en MEDICINA D’ANIMALS EXÒTICS.

T’oferim:

- Qualitat de servei, és per a nosaltres una prioritat, un tracte personalitzat, tractem cada cas de forma individualitzada i considerem imprescindible donar totes les explicacions i informació oportunes sobre els tractaments.

- Un equip professional especialitzat, dinàmic, de llarga experiència i en formació contínua no permet tractar malalties greus o de major complexitat del que és habitual.

- La vocació de servei d’un equip humà compacte i auto complementari. Disposem d’una infraestructura prou extensa per donar servei en totes les àrees de la veterinària a preus sempre competitius.

Ens trobaràs ininterrompudament des de les 9.00 del matí fins a 21:00 de la nit de dilluns a divendres, i dissabtes de 10.00 a 14.00 del matí. Tractem urgències 24 hores durant 365 dies a l’any, excepte ….

Des de L ‘Eixample donem servei a tota la ciutat de Barcelona així com la resta de poblacions de l’àrea metropolitana, Maresme, Baix Llobregat i Vallès Oriental i Occidental.